Een half jaar

Op 14 juli 2018 openden we de deuren van Wokka Mokka in Bilzen. Ondertussen is dit al weer bijna 6 maanden geleden.  De tijd gaat snel als je je amuseert zegt men wel eens en dat is in ons geval niet minder waar. Ondertussen laten we  de kinderziektes stilaan achter ons en kunnen we werken aan de verdere uitbouw van onze stripwinkel en koffiebar.  Na een half jaartje rust op het gebied van verbouwen ligt het lijstje alweer klaar en gaan we in 2019 eens werk maken van het terras achter onze winkel.  Destijds werden de ramen achteraan in onze winkel vakkundig afgeplakt met een folie om het zicht op onze onafgewerkte tuin te ontnemen maar eigenlijk ligt hier nog een mooi stadstuintje dat met (heel) wat werk omgetoverd kan worden tot een "oase van rust" midden in het centrum van Bilzen. Opening voorzien ergens in 2019 (hopen we :-) ).

Verder moeten we ook werk maken van de zichtbaarheid van onze winkel.  Destijds kozen we voor een strak uiterlijk van zwart met een bescheiden logo maar nu blijkt dat veel mensen aan Wokka Mokka voorbij lopen zonder te beseffen dat hier pareltjes van strips te koop zijn en overheerlijke koffies en andere drankjes te nuttigen zijn. Dus ook de gevel staat op het todo-lijstje van 2019.
Zo blijven we bezig en werken we verder aan ons projectje in het hartje van Bilzen. 
Op naar het jaar en hopelijk vieren we dat op een mooi aangelegd terras.  We houden jullie op de hoogte :-)Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop